day 15-28 of “366 days of my life”

Ден 15,

Любимите й “играчки” са книжките. На седмица поне по 1  купуваме, понякога и повече. Тази й е подарък от Яна. Тъй като разчита латиница, решила е, че може да чете и на английски. Ще я снимам и в тази роля:)

вижте Video and audio

Ден 16:

130 кл хартия за рециклиране – списания и каталози от офиса на мама.

Ден 17:

за да знаят децата ни връзката между тези 2 предмета :

🙂

Ден 18:

Good morning, Sun!
Ден 19.

Проектът е бойкотиран от главната героиня. Имам снимка от сутринта, но ще ви спестя красноречивия поглед, опитвам се да го забравя, за да продължа утре пак 🙂
Не знам как е с вашите първокласници, но моята винаги си пише домашните 5 минути преди да тръгне за училищния автобус, който ако изтърве усложнява положението на татко си. Няма сила, която да й даде логично обяснение, защо да не пише домашни сутрин. Вярно са кратки, но те сутрините не са много дълги. Ето, домашно по математика.

Ден 20:

Ден 21:

Върнаха се с татко й с цвете за мен и самолет в ръцете. Много исках да запечатам естествената й усмивка, но като взех камерата настана драма, описана е за 5 минути в 4 снимки 🙂Ден 22:

Скучен, мрачен неделен следобед. Бойкотът от страна на модела продължава.
ден 23:

Лека нощ!Ден 24:

Днес следобед снимах 12-13 дневно бебенце. Това е финалния декор от сцената на бебето, използвах я, за да щракна Малена в последния момент. Малена – фен на Darla HomeДен 25:
Ден 26:

Ден 27:
Ден 28:

Рождения ден на мама! 🙂

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета