Цени

“Стандартна” фотосесия на бебета и деца - 180лв* за 20 прецизно подбрани и обработени снимки. В сесията могат да се включат деца само от едно семейство, без допълнително заплащане за братя и сестри. Времетраене около 1 час. В топлите месеци – от май до октомври, сесиите се провеждат само на открито, след предварително записан час.  

“Семейна” фотосесия на бебета и деца и техните семейства- 230лв* за 30 прецизно подбрани и обработени снимки. В сесията могат да се включат деца само от едно семейство, без допълнително заплащане за братя и сестри. Времетраене около 90мин. В топлите месеци – от май до октомври, сесиите се провеждат само на открито, след предварително записан час.

 

Фотосесия  “Новородено” ВРЕМЕННО СТУДИО mamaNaMALENA НЕ ЗАПИСВА СЕСИИ ЗА НОВОРОДЕНИ- Цена 180лв* за 15 обработени снимки. Бебетата се снимат до 20-тия ден след раждането. Ако бебето ви е на възраст между 1 мес и 5 мес, желателно е да проявите търпение и да изчакате докато навърши поне 6 месеца или докато се научи да седи самостоятелно и стабилно. В противен случай рискувате да получите еднообразни снимки, а бебето ви да е заело неудобни и нестабилни пози. 

 

Фотосесия “Рожден ден” с торта. Фотосесията се провежда в студио, а през летните месеци на открито – Цена 120лв за 10 обработени кадъра с детето, тортата и родителите. Времетраене около 45 мин.

 

“Кръщенета и рождени дни” - mamaNaMalena не заснема събития и празници. 

Всички фотосесии се провеждат в делнични дни в часове подходящи за конкретния сезон. Подробности за графика може да получите на мейл, по телефона или чрез лично съобщение в страницата във Facebook или Instagram

 

Снимките са обработени, получават се онлайн чрез линк в срок до 3 седмици след заснемане на сесията в JPEG формат.

Снимките за обработка могат да се селектират от родителите след като ги получат и разгледат. Снимките за избор на кадри са в суров вид, ниска резолюция и защитени с воден знак.

Допълнителни кадри са на цена 8 лв/кадър, 

*в летните месеци между май и септември, включително, срокът е около -30-40 дни.

Снимките от Стандартните фотосесии са за семейния албум. Могат да се публикуват в личните ви албуми и галерии в интернет, но не могат да се ползват с рекламна цел.

 

Цената на рекламни снимки и фотосесии се обсъжда с клиента.

За повече въпроси се свържете с мен на Т 0899.807.352, както и на info@getsova.com

 

 

| Запазвам си правото да променям текста и ценоразписа.

Биляна Гецова

*Цените са в сила от 01.01.2015г

Валентина - октомври 20, 2011 - 14:30

Здравейте, казвам се Валентина Димитрова и съм от Бургас.
Преди всичко искам да Ви поздравя за изключителните снимки, които правите.
Въпросите са ми следните – как стои въпроса с фотосесиите в други градове и по-конкретно, Бургас.
Имам 2 деца момче и момиче, ако фотосесията е и на двамата, на всички снимки само двамата ли ще бъдат? И да търся ли място, където да се направят снимките?
И един въпрос, на който държа изключително много – мога ли,ако направя снимки на децата, да НЕ ги публикувате никъде? Моля да ме разберете, това е принцип, който имам – да не публикувам снимки на децата в нета, не е нещо към Вас лично.
Поздрави
Валентина Димитрова

mamaNaMALENA - октомври 20, 2011 - 16:03

Здравейте,
За публикуването на снимки- разбира се, че спазвам желанието на родителите. Имам такива сесии, които предварително знам, че не мога да публикувам и не показвам снимките дори на познати от собствения си компютър.

Ако децата са две, има снимки на двете по отделно и няколко общи снимки.

За снимките в други градове: От доста време имам запитвания от Бургас, но това лято беше излючително натоварено и нямах никаква възможност да пътувам. Засега снимам само във Варна, графикът ми не позволява да се откъсна от града за снимки в друг град.

За местата за снимки – предпочитам аз да ги избера, защото се съобразявам със светлина, с фона, с отблясъци, отражения и т.н. готова съм да чуя предложения, но в 99% ги предлагам аз :)

Благодаря ви за милите думи, мисля че успях да отговоря на въпросите ви, ако има още – насреща съм да ги обсъдим.

Iva Botseva - ноември 22, 2011 - 15:25

Zdraveite! Ot otdavna sam va6a fenka, a snimkite koito pravite sa pove4e ot prevazhodno. Vaprosat mi e sledniqt – imam dve de4ica momi4e na po4ti 7 godinki i mom4ence na 2 meseca /znam 4e trqbva da stane na 6 mes. pone/. Kak moje da naparavim edna standartna fotosesiq i na dvamata? Zabravih da kaja 4e sam ot Sofia. molq vi daite mi savet kak moje da go napravim. blagodarq vi predvaritelno.

Диана Колева - януари 27, 2012 - 18:03

Страхотен сайт и страхонтни снимки! Браво!

Диана Колева - януари 27, 2012 - 18:04

Страхотен сайт и страхотни снимки! Браво!

Веселина Василева - януари 28, 2012 - 22:40

Здравейте, Мама на Малена! Снимате ли пораснали деца? Имам син на 13 и дъщеря на 9.

Поздрави,
Веселина

mamaNaMALENA - януари 30, 2012 - 21:53

Да, снимам и по-големи деца с най-голямо удоволствие!

Наталия Боева - април 13, 2012 - 18:13

Здравейте,снимките и фотосесиите са уникални,много съм впечатлена.Бих искала да запиша дъщеря ми за лятна фотосесия,кога е удобно да се запишем или да се чуем?Весели празници!

mamaNaMALENA - април 14, 2012 - 9:35

Здравейте, Наталия!
Може да се свържите с мен по телефона след 20 май.

Kalinka Chamova - май 23, 2012 - 1:13

haresvat mi vashite dreshki- chudesni sa :)

Kalinka Chamova - май 23, 2012 - 1:15

HARESVAT MI VASHITE DRESHKI-POZDRAVLENIQ! :)

Мария Атанасова - май 25, 2012 - 18:41

Здравейте, бих искала да запиша двете си деца за фотосесия. Утре удобно ли е да ви звънна за час, ден?

mamaNaMALENA - май 25, 2012 - 20:34

Да, удобно е. :)

Красимира Вълчева - юни 6, 2012 - 10:14

Здравейте!
Интересува ме правите ли и други фотосесии извън стандартната? Имам предвид мини фотосесии дали правите, колко снимки включват те и каква е цената им съответно за 1 дете и 2 деца (ако са братя и сестри примерно)? А осигурявате ли все още дрешки от Carnival Kids за снимките, ако родителя пожелае?
Благодаря ви предварително за отговора.

mamaNaMALENA - юни 6, 2012 - 20:57

Здравейте,
засега не предлагам друг вид сесии освен описаните в сайта.
Дрехи за сесията осигурявам с предварителна уговорка с родителя.

Антоанета Ватова - септември 10, 2012 - 9:08

Здравейте!
Интересувам се дали пътувате до София? Много бих искала да се уговорим за фотосесия на две деца.

mamaNaMALENA - септември 10, 2012 - 16:07

Здравейте, за съжаление снимам само във Варна.

Елица Ив. - ноември 2, 2012 - 10:14

Здравейте!!! Искам да ви попитам когато е студено времето къде се правят фотосесии на деца. Дъщеря ми ще става на една годинка и искам да и направя снимки с различни декори и да и останат за спомен, но незнам дали имате тази възможност.

mamaNaMALENA - ноември 2, 2012 - 15:20

Здравейте,
през студените месеци снимам в студио.

Mariana - декември 18, 2012 - 10:44

Здравейте!Много харесвам Вашата страница тук имате страхотни показани снимки,което ме провокира да Ви попитам нещо.Виждам,че на Вашите снимки има много хубави фотогенични деца.Аз има едно хубаво фотогенично внуче,кое мисля,че ще стои добре на Вашите рекламни снимки.Искам да попитам децата от страната като нас,а ние сме от Ямбол какъв шанс имат да се включат във такива фотографии каквито има на Вашата страница за реклама на дрешки,играчки и други детски акцесоари.Много искам това красиво дете да може да се изяви,защото има данни за това.Ще чакам Вашия компетентен отговор.Желая Ви лек ден и весели празници!

Magi - януари 28, 2013 - 22:47

Здравейте,
Поздравления за страхотните снимки, истинско удоволствие е да ги разглеждаш.
Искам да Ви попитам дали вие осигурявате аксесоарите за снимките? имам в предвид текстила, бижутата, кошници и всички останали подобни предмети. Разбирам че дрехите от Карнивал кидс се осигуряват срещу определено заплащане, така ли е и с останалите неща?

mamaNaMALENA - януари 30, 2013 - 9:46

Здравейте,
всички аксесоари по снимките са мои. За дрехите, никога не са се заплащали. За съжаление от няколко месеца прекратих практиката да взимам дрехи, защото това ми създава известни неудобства.
Нищо извън цената на сесията не се заплаща.

Поздрави!

Mariana - февруари 16, 2013 - 10:53

Здравейте много ми харесаха снимките Ви и съжалявам,че ги правите само във Варна.Има красиви и фотогенични деца в цялата страна и жалко,че нямат шанс да се изяват.Ще бъде хубаво да помислите по този въпрос.Ние също имаме едно красиво дете са една хубава фотосесия,но за съжаление във града ни Ямбол нямаме като Вашите услуги жалко.лек ден

mamaNaMALENA - февруари 17, 2013 - 11:34

Здравейте, МARIANA, живея и работя във Варна, снимам деца от цяла България, и извън нея, когато родители им пожелаят да ги доведат при мен. :)

nani - март 11, 2013 - 23:25

Здравейте,уникални снимки.Искам да попитам.Как стоят нещата сега с дрехите и декорите.За новородено бебе например.И случайно,правите ли сесии на бременни?Много ще се радвам ако е така ;) Мерси

Пенка Иванова - април 22, 2013 - 9:35

Здравейте!
Искам да попитам относно стандартната сесия – може ли да се проведе през уикенд или примерно след 18.00 ч.?

mamaNaMALENA - април 22, 2013 - 22:31

Здравейте, снимам само през делничните дни, изключение правя в някои съботи от месеца за клиенти, които не живеят във Варна.
След 18часа е твърд екъсно, защото снимам само на естествена светлина, т.е. между 10 и 15 часа всеки делничен ден в пролетно-зимния сезон.

Сияна - май 9, 2013 - 9:40

Здравейте,

Колко време предварително трябва да направим уговорка с вас за лятна фотосесия?

iva Kostadinova - май 12, 2013 - 14:59

Zdraveite ! Mnogo bih jelala da napravite fotosesiq na dashterq mi . V momenta jiveem v Hamburg i shte se varnem vav Varna v nachaloto na juli za 3 sedmici. Vazmojno li e da zapazq chas za nqkoi ot ot tezi dni prez juli. Dashterq mi e na 13 godini i e krasivo dete. Mechtae za istinska fotosesiq i s ogromno udovolsvtie shte pozira. Drehite za fotosesiqta osigurqvate vie nali? Shte ochakvam s netarppenie otgovor ot vas. Hubav den ! Iva Kostadinova

mamaNaMALENA - май 16, 2013 - 23:27

Здравейте, поне 20 дни по-рано.

Diliana Stamatova - май 23, 2014 - 20:18

Privet!
Ste buda vuv Varna prez avgust, kudeto jiveiat plemennichkite mi – bliznachki na 7 godini i bih iskala da vidia dali ste ima vuzmojnost da napravim photosesia.

Blagodarai vi predvaritelno,
Diliana

P.S. Chudni snimki :)

Зорница - май 2, 2017 - 15:19

Здравейте, снимате ли кръщенета? Каква е цената, за кръщене в Ботаническата градина в Балчик на 24юни?

Ирина Иванова - септември 27, 2019 - 9:00

Здравейте,

Преди няколко години правихме при Вас Коледна сесия. Бих искала и тази година :) Кога започват записванията?

Поздрави,
Ирина

mamaNaMALENA - октомври 1, 2019 - 22:36

Здравейте! Записванията ще започнат до ден-два. Може да следите страницата ми във Facebook за повече информация. :)
Благодаря за интереса!

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета