често задавани въпроси

{Аксесоари}

Един от най-често задаваните въпроси е този за аксесоарите. Разполагам с голям избор на аксесоари според сезона и не е необходимо да носите. Ако имате по-специални желания, готова съм да ги изпълня, стига да са в стила на снимките, които правя.

Повечето аксесоари за момчета и момиченца са изработени ръчно и предоставени ми от Darla home .

 

 

{Колко дълга е една сесия?}

Средно една сесия е около час, час и половина, ако са две или повече деца.

 

{Сесии през почивните дни?}

Снимам всеки ден от понеделник до петък.

Уикендите и националните празници използвам за пътувания и време за семейството. Много често се налага да обработвам в събота и неделя. Това е причината да отказвам сесии, които да се провеждат през уикендите.

 

{В Студио или сред природата?}

В студио снимам от ноември до май, през летните месеци снимам на открито. И в двата случая снимам само на естествена светлина, затова изоплзвам светлата част на деня.

 

{Снимки с родителите?}

Винаги правя семеен портрет, когато родителите имат желание. Публикувам снимки само на децата. Снимките с родителите са включени в сесията и не се заплащат допълнително.

 

 

На разположение съм за повече въпроси на телефон 0899 807 352.

Биляна.

 

 

 

 

 

 

 

Елица Андреева - April 23, 2012 - 15:09

Здравейте,
На вашите страхотни снимки на деца открих една страхотна диадема с цвете. Ще помоля за малко информация от къде е закупена. Благодаря предварително.
Изключително много се радвам на вашите снимки и се надявам някой ден да снимате някое близко дете по случай хубав повод 🙂
Елица

Оля Арабаджиева - June 13, 2012 - 12:50

Здравейте,
Много бих искала да снимате дъщеря ми. Тя е на 9 месеца. Ние сме в София и за оромно мое разочарование виждам, че вие не сте. Пътувате ли и правите ли снимки в София? Ако идвате много ще се раздвам да се оговорим за снимки.
Благодаря!
Поздрави,
Оля

Iana - June 18, 2012 - 9:59

Zdraveite,

bihme iskali da snimate dyshterq ni. Shte si bydem vyv Varna mejdu 25ti i 30ti iuli. Imate li vyzmojnost v tozi interval ot vreme? Deteto mi e na 7 meseca, toest shte byde na 8 togava. Blagodarq vi,

Iana

Събина Стоянова - August 15, 2012 - 9:21

Здравейте, искам да направя фотосесия за дъщеря ми по случай първият и рожден ден. Как става записването при Вас и какъв е редът понеже сме от Добрич. Доколкото разбирам дрехите и аксесоарите могат да се предоставят и от Вас в зависимост от това какво точно искаме.

Поздрави.

Галя - December 4, 2012 - 12:45

Здравейте! Впечатлена съм от това, което правите. Много бих искала да направите фотосесия на новороденото ни бебче и 8годишния батко. Как се процедира? У дома на новороденото ли идвате или снимките се правят в студио?

Нели Гайдаржиева - December 25, 2012 - 13:01

Добър ден. Първо Весела Коледа и щастливо посрещане на Новата година! Искам да попитам възможно ли е да се направи фотосесия в Бургас, понеже виждам че сте във Варна? Ако е възможно, колко по-рано трябва да я уточним/резервираме и колко би ни струвала?
Лек ден и много усмивки ви желаем.
P.S. Невероятни снимки. Продължавайте все така да радвате очитена хорат. Уникални сте!

mamaNaMALENA - December 26, 2012 - 8:39

Здравейте, Нели!
Весела Коледа и от мен!
Благодаря ви за хубавите думи! За съжаление снимам само във Варна.

Христина Лазарова - April 24, 2013 - 15:54

Здравейте!

Дано не прозвучи клиширано, но от много време следя работата Ви и искрено се възхищавам на красотата, която създавате.
Имам син на почти 2 месеца и много бих искала да зарадвам семейството си с една фотосесия, специално създадена за него. Какви са условията за това?

Предварително Ви благодаря за отделеното време и внимание!

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета