Корица

Искам сърдечно да благодаря на списание “Моето бебе и аз” за предоставената ми възможност да снимам за техния 101 брой.

Това списание беше любимото ми веднага след като родих моето момиче. Все още пазя някои по-интересни и полезни за мен броеве. Как бих могла да предположа преди 6години, че по някакъв начин и  аз ще бъда част от списанието. 🙂

Благодаря и на първите ми (от поредица)  модели – Юлия и Сами на 9м, които така мило ми съдействаха и без които нямаше да събера толкова поздравления!

Представям ви тяхната кратка сесия  с дрехите на Chicco. Очаквайте скоро и продължение!

Корица No.2

Представям ви новата корица на сп. „Моето бебе и аз“ . Това е моята втора корица. Бебето на корицата се казва София и участва в заснемането на рекламна фотосесия за бебешки и детски дерехи на Chicco. Сесията беше през един студен, дъждовен есенен ден. Локация: Spaghetti Kitchen | ул.6-ти септември No.9

Корица No.3Корица No.4

 

1юни 2012

Какъв по-хубав ден от днешния, за да разбереш, че твоя снимка е публикувана в едно от най-престижните списания за торти в Америка.

И аз кaто Cakes by Mina Bakalova съм много щастлива да ви се похваля с корица на американско списание за торти. Тъй като кулинарната фотография не е в стила ми, постарах се внимателно да следвам инструкциите и изискванията на списанието и да се включа с най-голямо удоволствие в заснемането на тази красива торта. В таланта на Мина не съм се съмнявала, а изпращайки снимките тайно се надявахме да ги публикуват, но на корица -това вече си в комплимент и голямо признание за уменията на Мина! Желая й да върви все нагоре и напред и да жъне големи успехи в любимото си занимание! Мина, страхотна си!

Силвия - September 5, 2017 - 20:53

Много ми хареса вашето списание

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета