Чудо х 3 – Никол, Матилда и Давид

Никол на 2 месеца, Марилда на 3г и Давид на 4. Тези три деца и тяхната майка толкова ме впечатлиха, че едва ли ще забравя емоциите покрай тяхната сесия. Виждала съм и съм снимала многодетни семейства, но това определено беше различно. Такава хармония, такава енергия и толкова любов усетих между тях. Всяко дете беше обгрижвано така, сякаш е единствено в семейството, майка им за всяко намираше точните думи и комплименти. Сигурна съм, че тези деца се чувстват специални, нищо че са толкова малки, а вече са 3. Давид – възпитан, очарователен, умен и абсолютен джентълмен. Матилда – толкова артистична и емоционална, че можех да снимам 100 кадъра в 100 различни пози и емоции. Никол – сладко и спокойно кокорещо се бебе. Е, когато си тръгваха се разплака с пълно гърло, но при мен беше отличничка. Както се казва – Дай Боже, всекиму!
А това е прекрасен букет от фрезии, който майката на Давид, Матилда и Никол ми донесе в офиса седмица след снимките, защото се притеснила, че много ме е измъчила. Благодаря й от сърце!!! За мен беше удоволствие да се запозная с такова семейство!

Krasimira - April 2, 2012 - 14:46

mnogo, mnogo sladki

Mariq - April 2, 2012 - 20:58

нашето Мимче!Сладко и прекрасно както винаги.страхотно семейство.браво на мама!

НИКОЛИНА - April 4, 2012 - 7:39

БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ,БИЛЯНА, ЗА МИЛИТЕ ДУМИ И СТРАХОТНАТА СЕСИЯ НА МОИТЕ ВНУЦИ ДАВИД,МАТИЛДА И НИКОЛ.БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНА! НЕКА ГОСПОД ДА ПАЗИ ВСИЧКИ ДЕЦА.АЗ СЪМ МАЙКАТА НА ТЯХНАТА МАЙКА И БИХ ЖЕЛАЛА ЛИЧНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

mamaNaMALENA - April 5, 2012 - 9:39

Благодаря ви много за милите думи и пожелания!!!!!!!

Изабела Иванова - April 23, 2012 - 10:49

Милите ми те ! Прекрасни ! Направо ще ги схрускам, особено моята любимка Матилда ! Страхотна сесия!

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета