♥Darla Home♥, made in varna

Сега ще ви разкажа за Darla Home.

Каквото и да кажа за Darla home, повечето ми клиенти и почитатели знаят или са чували за тях. Всичко започна преди една година,  когато една симпатична дама ме изненада с едно завидно количество аксесоари за коса, направени специално за мен или по-точно за моите малки модели. Още щом като ги видях се влюбих, дори си спомням, че развълнувана споделих емоцията си във Фейсбук. Сега, година по-късно съм горда и щастлива, че познавам създаделите на тези красиви, оригинални, различни, фотогенични, практични, много функционални и направени с много любов аксесоари. Наистина смятам, че са неповторими и няма как да не се радвам, че понякога и аз ги вдъхновявам.

За мен беше голяма чест и за първи път много бях радостна, че някой (освен мен) иска да покаже себе си, чрез Малена. И тук (отново) Darla home улучиха в 10-ката! Поканиха ме да снимам моето дете за пиратската серия на Darla Home, наречена Пепе (пирата) и Марико (неговата любима). Често ми се случва да разказвам на клиентите ми, че Малена мрази да я снимам, че не позира с охота, както изглежда на снимките, че не е принцеса, а пират, че не обича кукли, а книги,  а най-много обича комикси. Е, да, но при вида на пиратската шапка, мустаците и пиратската брошка, Малена веднага влезе в роля и даде всичко от себе си по време на сесията. Не знам кой се забавляваше повече – ние или тя. Важен е резултатът! Ето го –  представям ви го:

снимки: mamaNaMALENA Биляна Гецова

стайлинг, концепция и графично оформление: Darla Home

join in FACEBOOK

Малена Раева - June 21, 2011 - 23:35

Ех Били, уникална работа! КИСС

Малена Раева - June 21, 2011 - 23:36

Ех Били, уникална работа! Kiss

mamaNaMALENA - June 22, 2011 - 0:02

Благодаря ти, Малена!!!! Радвам се, че е ме “навестяваш”!

Darla home - June 22, 2011 - 7:49

Много сме щастливи и горди, че гостуваме в MamanaMalena с пиратската сесия!!!

И сега можем да издадем, че всъщност нямахме ясна концепция за сесията, но твърдо искахме да е уникална, различна и забавна, каквато е и Малена. Наистина е трудно да се опише емоцията, която ни завладя, когато тя влезе в роля – пират, японка, пеперуда… Обикновено излизаме от фотосесиите доволни и щастливи, но напълно изцедени. За първи път бяхме заредени с енергия догоре, прибрахме се почти подскачайки на един крак. 😉
Проблемът се появи, когато видяхме снимките, всичките бяха невероятни, една от друга по-хубави и емоционални. Как да се спрем само на няколко?! И соломоновски решихме да използваме всичките (е, почти всичките)и така се получи историята за Пепе и Марико, така стана и с пеперудите.
Отново искаме да благодарим за участието на невероятно артистичната и оригинална Малена и естествено на талантът – Биляна!

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета