Ивета!

Само не си мислете, че съм заменила детските усмивки с такива на големи момичета! Съвсем не!

Последните месеци животът ми минава като на филм, толкова много неща ми се случват, че след преживяната емоция не ми остава време да ги споделя. Нищо, не е фатално:)

Снимането на деца при мен е ежедневие, след толкова много снимки, които успявам да обработя месец -даже два след сесиите, взе че дойде края на есента, а аз не усях да ви покажа всички летни сесии. Обещавам през някой студен зимен месец да отделя време и да ви разкажа със снимки за това как мина лятото и есента (имам предвид творчески) при мен.

Днес обаче, реших да се изфукам с моята приятелка. Думите са излишни, защото аз толкова красиво не мога да пиша, затова ви я “нарисувах” в снимки. Поводът не е случаен. Днес нейната голяма дъщеря Кристина става на …… на цели 12години. Ивета има още две деца – София (астралната близначка на Малена) и неповторимия, очарователен Андрей. И тъй като тя се”постара” да роди всичките си деца в рамките на 20 дни през годината, в следващия месец ще ви покажа и всичките й 3 прекрасни деца.

Днес пожелавам на порасналата Криси (снимки по-късно, разбира се) да е все така мила, чаровна, послушна и много здрава. Желая й успех в театъра, успех в училище и да запази детското в себе си завинаги!!!!!

А като порасне голяма, да е като мама! 🙂

Снежка Пенева - November 20, 2011 - 14:40

Страхотна изненада ми направихте вие двете, снимките са ве-ли-ко-леп-ни! Тази жена става по-хубава след всяка година, всяко дете и всяка емоция! А че е снимана с любов, личи отдалеч, целувам ви и двете!

Вашият email никога няма да се публикува или споделя. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Грешка при подаване на коментар. Моля, опитайте отново.


* Задължителни полета